gitaarles in Nijmegen

Op zoek naar Gitaarles in Nijmegen? 

Wil je goed kunnen improviseren, 

 die muziektheorie snappen,  

 en die geweldige sound uit jouw gitaar halen? 

Dan ben je aan het juiste adres! 

Naast mijn werk als docent op de Lindenberg geef ik ook privé gitaarles, in Nijmegen. Voor (licht) gevorderde en ambitieuze gitaristen, gericht op improvisatie, muziektheorie, techniek en sound!

wat zijn jouw doelen?

Of je nu hobbymatig wilt spelen, of wilt professionaliseren maakt niet uit. Uiteindelijk staat de passie voor muziek en plezier in het spelen centraal. En als je een vakopleiding of conservatorium-studie wilt gaan doen, kan ik je daarin begeleiden en adviseren. 

JOE PASS - WILLIAM LEAVITT - CHORD SOLOS
1966 Fender Bassman - Jumpered Channels

Les inhoud

In de lessen werken we vooral aan improvisatie, muziektheorie, en techniek. Ik heb een grote passie voor gitaarsounds. Daarom kijk ik graag ook met jou naar hoe we deze misschien verder kunnen ontwikkelen. 

We werken dan ook aan het optimaliseren van jouw rig. Dat zijn jouw elektrische gitaar, de pedalen die je graag gebruikt en de versterker. Uiteraard zijn er meer wegen naar Rome; ik laat me dan ook graag inspireren door jouw sound en kijk hierop!

let's go!

 

Na een kennismaking maken we een plan met realistische doelen. Ik begeleid je vriendschappelijk bij het waarmaken van jouw ambities. Ook leer ik je om tijdseffectief te studeren.

Aldo Spadaro - Teaching Guitar

wil je liever online?

Dat kan! Ik geef de lessen ook online, via Skype, Zoom of Google-Meet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *